Diensten

Startersbegeleiding

PATROZA staat klaar voor startende ondernemers. Bij het starten van een samenwerking, wordt onze Startersbegeleiding als service verleend. Op deze wijze willen wij investeren in een langdurige relatie en oprechte betrokkenheid tonen.

Volledige
financiële administratie

Wij verzorgen de inkoop-, verkoop-, bank-, kas-, en overige boekingen. Met een app maakt u eenvoudig een foto van uw facturen, waarna de facturen direct in het financieel pakket worden geüpload. Ook is het mogelijk om de facturen per e-mail te uploaden. Door verder gebruik te maken van een bankkoppeling zorgen wij ervoor dat uw administratie altijd up-to-date is!

Ad interim diensten

PATROZA biedt ondersteuning op uw financiële afdeling. Wij hebben ervaring met vele softwarepakketten waardoor u de volledige administratie aan ons kunt overdragen of ons periodiek mee kunt laten kijken. Dat kan op afstand of op locatie en van een dagdeel tot meerdere dagen per week.

Salarisadministratie

  • Arbeidsovereenkomsten opstellen

  • Loonstroken

  • Aangiften loonheffingen

  • Pensioenadministratie
  • Jaaropgaven

Wanneer u met personeel werkt, kunt u ons de contracten laten verzorgen. Daarnaast verzorgen wij ook de aangiften loonheffingen, salarisstroken en jaaropgaven met een online salarispakket. Dit pakket bevat een app voor werkgever en werknemer waarin beide partijen hun dossier kunnen inzien.

Fiscale aangiften

  • Dividendbelasting
  • Inkomstenbelasting
   ook voor particulieren
  • Omzetbelasting
  • Vennootschapsbelasting

Het fiscale aspect komt voort uit de financiële administratie. Wij gaan voor maximaal resultaat als het gaat om fiscaliteit. Dit betekent dat wij altijd maatwerk leveren en daarvoor extra aandacht besteden aan álle informatie die wij van u ontvangen.

Advisering & begeleiding

Het ondernemerschap kan veel van u vragen, daarom proberen wij zo goed mogelijk met u mee te denken. Voor u als ondernemer, maar ook als persoon. Wij denken in kansen en mogelijkheden en mocht u specialistische hulp nodig hebben, dan ondersteunen wij u met de expertise van de partners waarmee wij samenwerken.

Samenstellen jaarrekening

Wij kunnen voor u een jaarrekening opstellen, deze is aanvankelijk zonder samenstellingsverklaring. Uw voordeel hierin is dat de tarieven lager zijn. Mocht deze verklaring toch gewenst zijn, verzorgen wij dat ook in nauwe samenwerking met onze partners.

Samenstellen
tussentijdse cijfers

Naast de jaarrekening, voorzien wij u van tussentijdse cijfers. Periodieke overzichten, waarbij wij het tussentijdse resultaat met u bespreken en meedenken in aanpassingen en oplossingen. Zo houden wij het behalen van uw doelstellingen in de gaten en schakelen we snel wanneer er veranderingen nodig zijn.

Ondernemingsplan

Wanneer u behoefte heeft aan een financiering of een aanvraag voor een vergunning, ondersteunen wij dat ook. Een bank of gemeente kan u om een ondernemingsplan vragen. Wij zetten onze kennis daarbij graag in en leveren eventuele aanpassingen en verbeterpunten voor een gedegen ondernemingsplan.

Workshop

Wilt u zelf uw boekhouding en administratie verzorgen? Ook dat is mogelijk. Met onze jarenlange ervaring, helpen wij u graag om dit zelf op te gaan pakken. Dit kunnen wij zowel op locatie als op afstand voor u verzorgen.